Love matters - Fotografe Lore Mattens

“Als je twee letters in mijn naam verandert, kan je ‘love matters’ vormen. Iets waar ik vroeger onder de vriendinnen altijd mee lachtte, maar ook iets dat ook wel echt bij mij past als persoon. Liefde is enorm belangrijk, in mijn leven en ook in mijn werk. Als huwelijksfotografe maar even goed als fotografe van de mooiste momenten in iemands leven. Ik zou dus graag een t-shirt willen bestellen met ‘love matters’ op.”


Met dit mooie verhaal contacteerde Lore Mattens me enkele weken geleden via Instagram. En of ik een t-shirt wilde maken voor haar! Na het bekijken van haar foto’s ben ik helemaal fan geworden van haar stijl. Lore heeft fotografie talent, dat is duidelijk. Vrouwen zoals haar geven inspiratie, hun verhaal deel ik met veel plezier.Lore omschrijft haar fotografie stijl in drie woorden; spontaan, vrolijk & puur. Geen geposeerde foto’s, zij gaat op zoek naar connectie, naar de échte momenten. “Veel mensen zeggen ook dat ik een romantische stijl heb door mijn nabewerking met warme tonen en doordat ik het liefst fotografeer tijdens het gouden uurtje.”


“Maakt me dat uniek? Zeker niet! Er zijn zoveel goeie fotografen waar ik enorm naar opkijk en ik moet zelf nog veel leren. Maar ik hoor wel vaker dat ik snel een bepaalde connectie maak met mensen en dat mijn enthousiasme tijdens een shoot heel aanstekelijk is waardoor ik mijn klanten snel op hun gemak laat voelen.”
Lore geeft nog één gouden tip mee voor het maken van een picture perfect:

“Probeer mensen op hun gemak te stellen zodat ze volledig zichzelf kunnen zijn voor de lens. Niet teveel geposeer, laat ze maar gewoon hun ding doen en die leuke beelden volgen vanzelf!”
Get ready for some romance! Ben je nog op zoek naar een enthousiaste, getalenteerde huwelijksfotografe?

Neem een kijkje op Lore haar Instagram account en je zal zien: love rules!about          contact

  • Black Instagram Icon

© 2019 TOUSHE