ABOUT

Toushé, alweer een nieuw t-shirt label op de wereld. Alleen draait het niet alleen om de t-shirts zelf, maar het ondernemen erachter. Na het opstarten van een pop-up conceptstore waar de focus lag op startende ondernemers, had ik de smaak te pakken om zelf ook iets te creëren. Puur om bij te leren over ondernemerschap, om andere ondernemers te leren kennen, om me te kunnen verdiepen in social media, om te kunnen samenwerken en uiteraard ook om mensen blij te maken met iets nieuws. Ik vind 'less is more' dus heb ik gekozen voor quotes met een simpel ontwerp op een simpel product, maar wel sterk genoeg om een statement mee te maken en een groot publiek mee te bereiken. Want een t-shirt gaat iedereen af, kan op zoveel manieren gecombineerd worden en kan gedragen worden in verschillende omgevingen. ​

Spread the t-shirt love. 

Iris

Alle t-shirts:

 

- zijn gemaakt uit biologisch katoen. Dat wil zeggen dat de productie minder water vereist en dat er geen chemicaliën of pesticiden gebruikt worden. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook gezonder. 

- zijn afgewerkt met quotes in flock. De letters liggen dus op de t-shirt en voelen zacht aan.

 

- worden gemaakt op bestelling. Zo is er minder verspilling en meer aandacht voor duurzaam ondernemen. Dat wil wel zeggen dat je iets meer geduld moeten hebben tussen bestelling en levering, met een maximum van 1,5 week.  

about          contact

  • Black Instagram Icon

© 2019 TOUSHE